Перейти до основного вмісту

Артур Новотрясов та Денис Рябий – у символічній збірній 10-го туру Першої ліги

Sport Arena назвала символічну збірну 10-го туру першого етапу Першої ліги сезону 2023/24. В одинадцятку найкращих гравців ігрового вікенду потрапили захисники «Буковини» Денис Рябий та Артур Новотрясов.

Правий захисник – Денис Рябий

«Яскравий матч у Тернополі провів універсальний фулбек чернівчан. По-перше, Денис справлявся зі своїми завданнями в обороні – а це було важко, тому що візаві – швидкий і технічний Бей, якому мали постійно допомагати інсайд Галата та нападник Різник. По-друге, Д.Рябий здорово підключався до атак, постійно підтримуючи брата Артема та вінгера Фарасєєнка. Одного разу після удару Дениса реагував воротар Ниви Механів, а наприкінці гри один із кутових від Д.Рябого головою замкнув Новотрясов (асист для оборонця)».

Центральний захисник – Артур Новотрясов

«Досвідчений оборонець повернувся у чернівецький клуб 10 років потому, коли він, молодим орендованим із Таврії, гучно заявив про себе в Першій лізі й пізніше отримав контракт в УПЛ. Зараз Новотрясов знову на провідних ролях у Буковині. Він бездоганно відпрацював у захисті, хоча в господарів-тернополян підібрані швидкі й технічні гравці групи атаки, а попереду саме Артур став героєм матчу, з пізнього кутового забивши переможний м’яч у ворота Ниви. Завдяки цьому успіху СФК Буковина вперше в сезоні вийшла на третє місце в Групі А».