Перейти до основного вмісту

Каву на STELS випивай – «Буковині» допомагай!

Протягом багатьох років АЗС «Stels» забезпечує своїх клієнтів якісним паливом, смачнючими перекусами з ароматною кавою та гарним настроєм, щоб зробити кожну їхню подорож легкою та наповненою тільки приємними емоціями. Це з упевненістю можуть підтвердити футболісти «Буковини» разом з тренерським штабом, які, подорожуючи на черговий виїзний матч, залюбки задля цього зупиняються на АЗС «Stels». Але якщо ще й випити смачний напій з брендованих стаканчиків з емблемою твого рідного клубу – тоді стає вдвічі приємніше! Ми вже перевіряли, тому можемо це гарантувати!

Преміум-партнер «Буковини» мережа АЗС «Stels» спільно з чернівецьким клубом запускає акцію: тепер ви зможете не тільки посмакувати гарячими кавою або чаєм зі стаканчика, прикрашеного емблемою улюбленої команди, й допомогти «Буковині» фінансово, адже з кожного проданого напою частина коштів буде перерахована нашому клубу.

Радимо не зволікати, а хутчіш завітати на «Stels» та спробувати – буде смачно!

І не забувай головне правило – вболівай за «Буковину» та «заправляй» свій автомобіль тільки якісним пальним на АЗС «Stels»!