Перейти до основного вмісту

Поступаємось «Епіцентру» в домашньому матчі

У неділю, 12 листопада, у матчі 16-го туру Першої ліги «Буковина» у Чернівцях протистояла футбольному клубу «Епіцентр». Моментів було вдосталь як біля наших воріт, так і біля володінь гостей, але краще розпорядилися гольовими епізодами футболісти з Кам’янця-Подільського, які всередині кожного з таймів змусили капітулювати Івана Пономаренка. Матч завершився з рахунком 0:2.

«Буковина» – «Епіцентр» (0:2)

Голи: Мороз (22), Беженар (68). 

«Буковина»: Пономаренко, Пасічник, Новотрясов, Паламарчук (Скотаренко, 46), Цурупін, Чайковський (Рябий А., 69), Фарасеєнко, Рябий Д. (Духота, 76), Данилюк, Глагола (Бодня, 69), Палагнюк.

Запасні: Степаненко, Закорський, Власенко, Емре, Митрик, Червінський, Штифанович. 

Головний тренер: Андрій Мельничук.

«Епіцентр»: Жмурко, Климець, Григоращук, Мороз, Жмуйда, Ліповуз, Глущук (Алібеков, 76), Беженар (Полюлях, 84), Стень, Ляшенко (Гірний, 65), Кравчук.

Запасні: Бушняк, Козловський, В.Кристін, С.Кристін, Бендера, Павлученко, Миронюк. 

Головний тренер: Сергій Нагорняк.

Попередження: Скотаренко (71), Данилюк (77) – Глущук (62), Ліповуз (75). 

Після 16-ти зіграних турів «Буковина» посідає шосту сходинку в турнірній таблиці групи А. Від п’ятої сходинки, на якій розташувалось «Прикарпаття», підопічних Андрія Мельничука відділяє всього одне очко.  

Наступний поєдинок «Буковина» зіграє на виїзді в суботу, 18 листопада у Волочиську проти місцевого «Агробізнеса». Початок гри – о 12:00.