Перейти до основного вмісту

«Буковина» проведе контрольний матч з СК «Вільхівці»

У суботу, 29 червня, ФК «Буковина» у рамках підготовки до старту сезону у Першій лізі зіграє свій другий спаринг на літніх зборах. Суперник «жовто-чорних» - СК «Вільхівці» (Закарпатська область), який цьогоріч дебютує у Другій лізі.

Контрольний матч «Буковина» - СК «Вільхівці» відбудеться у Чернівцях на стадіоні «Буковина» та розпочнеться о 15:00. Формат гри передбачає чотири тайми по 35 хвилин.

Зазначимо, що онлайн-трансляція спарингу на офіційному Youtube-каналі ФК «Буковина» не планується, але за перебігом подій на полі вболівальники матимуть змогу спостерігати наживо з трибун стадіону. Вхід на матч – вільний.

СК «Вільхівці» - аматорський футбольний клуб з однойменного села на Закарпатті, який було засновано у 1969 році. Виступає у чемпіонаті та кубку Закарпатської області, а також у чемпіонаті та кубку України серед аматорів. У сезоні 2023/24 «Вільхівці» посіли 8 місце у Групі 1 аматорського чемпіонату, а також пробились до чвертьфінал кубка ААФУ. У наступному сезоні команда із Закарпаття представлятиме Другу лігу.

Що цікаво, у складі СК «Вільхівці» виступає ексгравець «жовто-чорних» Владислав Клочан, який грав за «Буковину» у сезонах 2020/21 та 2021/22 (29 матчів, 1 гол). Також у минулій кампанії захищав кольори закарпатського клубу Олександр Глагола (9 матчів, 3 голи), який загалом провів за «Буковину» 24 поєдинки.