Перейти до основного вмісту

Василь Палагнюк – найкращий гравець «Буковини» у другій частині сезону 2023/24!

Голосування за найкращого гравця «Буковини» за підсумками другої частини сезону 2023/24 завершено! Підписники офіційного клубного Telegram-каналу «жовто-чорних» обирали кращого гравця з семи номінантів, серед яких були Іван Пономаренко, Максим Лопирьонок, Артур Новотрясов, Іван Будняк, Данило Гончарук, Андрій Андрейчук та Василь Палагнюк.

У підсумку більшість вболівальників чернівецького клубу, а саме 39%, віддали свої голоси за нападника Василя Палагнюка. На другому місці розташувався крайній півзахисник Данило Гончарук (31%), третю сходинку рейтингу посів нападник Андрій Андрейчук (14%).

Навесні Василь Палагнюк провів 9 матчів, в яких забив 6 голів. Нападник двічі потрапляв у символічну збірну туру, став героєм 5-го туру другого етапу (у виїзному матчі з «Металургом» оформив покер) та визнавався найкращим гравцем «Буковини» у квітні за версією вболівальників чернівецького клубу. Також Палагнюк став найкращим бомбардиром «жовто-чорних» за підсумками сезону 2023/24 та увійшов у трійку найрезультативніших гравців чемпіонату, відзначившись 14-ма голами у 26-ти поєдинках.

Вітаємо, Василю!