Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 розійшлася миром із ФК «Покрова» у матчі 1 ліги чемпіонату України U-19

«Буковина» U-19 розійшлася миром із ФК «Покрова» у матчі 1-ї ліги чемпіонату України U-19

Команда «Буковина» U-19 у центральному поєдинку 2 туру 1-ї ліги чемпіонату України зіграла у Львові із місцевим ФК «Покрова». Матч повністю виправдав свій статус і завершився результативною нічиєю 2:2.

Підопічні Дмитра Єфімова непросто входили в поєдинок і перший тайм провели нижче своїх можливостей. При цьому вони відкрили рахунок завдяки влучному штрафному удару у виконанні Данієля Влада, однак на перерву в статусі лідера пiшли господарі - 2:1. У другому таймі чернівчани значно посилили гру, зрівняли рахунок (вдруге в матчі зі штрафного відзначився Данієль Влад) і могли досягти максимального результату, однак в кінцівці поєдинку Владислав Скіцко пробив у стійку воріт.

«Зустрічалися з бойовим суперником. У першому таймі у нас трохи не пішла гра. Було багато єдиноборств, у яких хлопці поступалися. Програвали також підбирання, тому в перерві довелося вносити корективи. Другий тайм хлопці провели кваліфіковано, за що їм моя подяка. Після перерви у нас дійсно була команда, ми вже не програвали середину поля. У цьому 45-хвилинному відрізку я задоволений діями своїх підопічних», - зазначив пiсля завершення матчу Дмитро Єфімов.

18 вересня. Чемпiонат України U-19. 1 лiга. Група 1. 2 тур. Львiв

ФК «Покрова» - «Буковина» U-19 (2:2)

«Буковина»: Фуркало, Петруник, Пішак (Палагнюк, 70), Влад, Орлов, Філіпчук, Гудим (Кирияк, 30), Зиков (Грицюк, 55), Кокшаров (Бойко, 72), Мельничук (Стецюра, 65), Скіцко.

Головний тренер: Дмитро Єфiмов.

Голи у «Буковини»: Влад, 3 (0:1), Влад, 65 (2:2).