Перейти до основного вмісту

Дмитро Єфімов: «Буковина» U-19 прогресує з кожним матчем»

Дмитро Єфімов: «Буковина» U-19 прогресує з кожним матчем»

Головний тренер «Буковини» U-19 Дмитро Єфімов прокоментував матч 3-го туру чемпіонату Чернівецької області, в якому «жовто-чорні» розгромили ФК «Рідківці» з рахунком 5:0. 

- Дмитре Юрійовичу, четверта поспіль перемога «Буковини» U-19, причому перемога переконлива як за рахунком, так і за грою. Наскільки ви задоволені діями своїх підопічних у матчі проти футбольного клубу «Рідківці»?

- Дуже задоволений грою команди, хлопці провели хороший матч. Ми розраховували на швидкий забитий гол, щоб вже по ходу зустрічі надати ігровий час деяким футболістам, які не мали багато практики в останніх матчах. Все склалося дуже вдало для нас, адже команда відправила три м’ячі у ворота суперника ще до 30-ої хвилини. Повністю задоволений як грою команди в цілому, так і діями окремих футболістів. Також хочу відзначили і суддівську бригаду, яка працювала на цьому матчі. Дуже кваліфіковані арбітри, суддівство було на найвищому рівні. Цю перемогу ми присвячуємо Петру Грицюку, у якого сьогодні день народження і який відзначився забитим м’ячем. На даний момент «Буковина» U-19 продовжує грати у досить щільному графіку. Уже через три дні на нас очікує наступний поєдинок у чемпіонаті України. Зараз команда прогресує з кожним матчем. Дуже задоволений грою своїх підопічних.