Перейти до основного вмісту

Іван Тищенко: «Ми добре підготувалися до старту нового сезону»

Іван Тищенко: «Ми добре підготувалися до старту нового сезону»

Півзахисник «Буковини» Іван Тищенко поділився думками про прийдешній дебютний матч «жовто-чорних» у новому сезоні 2024/25, в якому чернівчани протистоятимуть на виїзді тернопільській «Ниві» у першому попередньому етапі Кубка України. 

- Іване, вже завтра розпочинається новий сезон 2024/25. «Буковина» свій стартовий поєдинок проведе у рамках першого попереднього етапу Кубка України проти «Ниви» у Тернополі. Розкажи, як команда готується до цього протистояння? 

- Команда перейшла на заключний тижневий тренувальний цикл, у середу зіграли двосторонній матч. Хочу зауважити, що у літнє міжсезоння ми провели хорошу роботу: продуктивно попрацювали на зборах та добре підготувалися до старту нового сезону. Підходимо до матчу з «Нивою» у чудовій формі та з позитивними думками. 

- Чи вивчили вже першого суперника «Буковини» у цьому сезоні? 

- Тренерський штаб детально розібрав суперника, тому ми знаємо, як гратиме «Нива». Але й ми розуміємо, яку гру хоче продемонструвати «Буковина». Налаштовуємося на непростий матч. 

- Розкажи, що собою являє ця команда? 

- «Нива» - бойова команда, з ними завжди важко грати на виїзді у Тернополі. Легкої прогулянки точно не буде. Звичайно, налаштовуємося на бойовий поєдинок, але, незважаючи ні на що, ми повинні перемагати у цьому матчі. 

- Те, що перший матч сезону відбудеться саме в рамках Кубка України, а не в чемпіонаті, додає якоїсь особливої мотивації? Адже доля переможця вирішиться за підсумками одного матчу…

- Ми не зважаємо на статус поєдинку. Кубковий це матч чи матч чемпіонату - для нашої команди немає різниці, адже перед «Буковиною» стоять амбітні завдання і ми прагнемо перемагати у кожній грі. 

- Розкажи, чи вдалося вже остаточно адаптуватися у «Буковині» та награти необхідні ігрові зв’язки із партнерами? 

- Так, вдалося з легкістю адаптуватися в команді. Ми тренувалися протягом двох місяців, якісно провели літні збори, і за цей період вдалося награти необхідні ігрові зв’язки та на хорошому рівні побудувати взаєморозуміння з партнерами по команді.