Перейти до основного вмісту

«Металіст» - «Буковина»: ДЕНЬ МАТЧУ

«Металіст» - «Буковина»: ДЕНЬ МАТЧУ

Сьогодні «Буковина» у матчі 7-го туру Першої ліги зустрінеться на виїзді з харківським «Металістом». Гра відбудеться на стадіоні «Авангард» в Ужгороді та розпочнеться о 14:00. 

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 37-річний головний арбітр Віталій Маляр із Хмельницького. На лінії йому допомагатимуть Микола Кузьменко з Київської області та Олександра Вдовіна зі Львова. 4-й арбітр – Андрій Касаткін (Ужгород), спостерігач арбітражу – Борис Трач (Тернопіль). 

Віталій Маляр розпочав обслуговувати поєдинки Першої ліги з сезону 2017/18. За свою суддівську кар’єру працював на семи матчах «Буковини». Попередній поєдинок за участю «жовто-чорних» Маляр відсудив у поточному сезоні. Це була кубкова гра першого попереднього етапу у Тернополі, в якій чернівчани у серії післяматчевих пенальті здолали «Ниву». Що цікаво, у минулій кампанії арбітр працював на матчі «Буковина» - «Металіст». Тоді «жовто-чорні» у рідних стінах здобули мінімальну звитягу з рахунком 1:0. 

Вранці на стадіоні «Авангард» відбулась традиційна регламентна нарада, в ході якої також було затверджено, у формах яких кольорів сьогодні команди вийдуть на поле. «Буковина» у цьому матчі зіграє у жовтому комплекті ігрової форми (голкіпер – у синьому), а господарі – у темно-синьому комплекті екіпірування (воротар – у рожевому).

В Ужгороді на момент стартового свистка арбітра очікується комфортна для футболу погода, синоптики прогнозують температуру повітря близько 18°С, хмарно з проясненнями, але без опадів.

Пряму трансляцію матчу «Металіст» - «Буковина» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.