Перейти до основного вмісту

Данило Гончарук – гравець матчу «Нива» - «Буковина» за версією вболівальників

Данило Гончарук – гравець матчу «Нива» - «Буковина» за версією вболівальників

Завершилось голосування в офіційному клубному Telegram-каналі «жовто-чорних» за найкращого гравця «Буковини» у виїзному поєдинку 13-го туру Першої ліги проти тернопільської «Ниви», в якому була зафіксована нічия 1:1. Більшість вболівальників чернівецького клубу, а саме 52%, віддали свої голоси за правого атакуючого півзахисника Данила Гончарука. На другій сходинці розташувався лівий вінгер Богдан Бойчук (13%), а третю позицію цього рейтингу посів голкіпер Данило Каневцев (12%). 

Гончарук не лише відзначився забитим м’ячем на 37-й хвилині матчу, чітко використавши свій шанс у штрафному майданчику «Ниви» після вертикальної передачі Бойчука, а й створив немало гостроти на правому фланзі атаки. Зокрема Данило провів найбільшу кількість дуелей в атаці та спроб повноцінного обіграшу суперника, а також здійснив найбільш кількість дотиків у чужому штрафному. 

Зазначимо, що у домашньому матчі «Буковини» з «Нивою», який відбувся у рамках 4-го туру, Гончарук також відзначився забитим м’ячем у ворота тернополян на 37-й хвилині зустрічі.