Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук – найкращий гравець «Буковини» у березні!

Завершилось голосування в офіційному клубному Telegram-каналі за найкращого гравця «Буковини» у березні. Більшість вболівальників «жовто-чорних», а саме 51%, віддали свої голоси за нападника Андрія Андрейчука. На другому місці розташувався крайній півзахисник Данило Гончарук (24%), а на третій позиції цього рейтингу закріпився найкращий бомбардир команди Василь Палагнюк (6%).

У двох березневих матчах Андрейчук записав у свій актив два забиті м’ячі у ворота ФК «Чернігів-ШВСМ» (4:0). Що цікаво, дубль нападника дозволив «Буковині» здобути 20-ту розгромну перемогу в історії Першої ліги у рідних стінах.

«Буковинський Довбик», як назвав його головний тренер «Буковини» Андрій Мельничук на післяматчевій пресконференції, став героєм 2-го туру у Першій лізі за версією порталу «Sport Arena». Варто відзначити, що Андрейчука також було визнано найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти чернігівців за результатами голосування в офіційному клубному Telegram-каналі за версією вболівальників.

Нагадаємо, що Андрейчук також став найкращим бомбардиром «Буковини» на зимових зборах (8 забитих м’ячів).

Бажаємо Андрію не зупинятися на досягнутому, з кожним матчем демонструвати результативну гру та прогресувати разом з «Буковиною»!