Перейти до основного вмісту

Андрій Мельничук: «Головне - зробити правильнi висновки»

Післяматчевий коментар головного тренера чернівецької «Буковини» Андрія Мельничука після домашнього поєдинку проти «Діназу», який завершився поразкою нашої команди з рахунком 0:1.

«Важко зараз аналізувати матч по гарячих слідах. Невдало розпочали гру, у першому таймі програвали єдиноборства, підбирання – все це призвело до одного моменту біля наших воріт, до другого, а потім, врешті-решт, і до пропущеного голу. Можливо десь не достукалися до хлопців. У другому таймі змінився малюнок гри, стали її контролювати, але в таких випадках необхідне завершення моментів, а з цим сьогодні не склалося.

Зараз нам необхідно відпочити, якось перевантажитися і головне – зробити правильні висновки. Всі помиляються, всі програють – без цього не буває футболу. Я вже говорив після попередніх матчів, що, звичайно, добре, що перемагаємо, але ми ще не вивчили до кінця психологію хлопців, як вони реагують на будь-якi моменти у грі. Такі матчі дозволяють це зробити. Так, є моменти, наприклад, з вибором складу. Напевно, у його визначенні сьогодні є моя провина, але весь тиждень ми акцентували увагу на одному, а у грі хлопці робили вже зовсім по-іншому. У них сьогодні була надто «гаряча» голова. Крім того, не повинно бути такого, щоб у перерві ми якось їх додатково підганяли.

Хочеться ще подякувати нашим фанатам. Так, вони вимагають від нас результату, але після матчу підійшли до команди і подякували їй за гру, сказали, що вірять у неї і будуть і надалі надавати їй необхідну підтримку! Я впевнений, що такі моменти дадуть гравцям більше впевненості.

Владислав Хамелюк? У перші 10-15 хвилин йому було тяжко. Проте ми розуміли, що так воно і буде, але потім він адаптувався до гри. Ми чекаємо, щоб він якнайшвидше набрав форму. Бракує нам зараз і Віталіка Фарасеєнка, його швидкості».