Перейти до основного вмісту

Андрій Мельничук: «Команда продемонструвала, що у неї є характер та лідери на полі»

Післяматчевий коментар головного тренера чернівецької «Буковини» Андрiя Мельничука після поєдинку з ФК «Чернігів-ШВСМ», який завершився розгромною перемогою нашої команди з рахунком 5:1.

«Насамперед хочу подякувати нашим Збройним Силам, які захищають нас, а також привітати всіх з прийдешнім святом. Якщо говорити безпосередньо про матч, то ми розуміли, що нам буде важко грати на такому полі, розуміли також, що «Чернігів» буде грати першим номером. Тренерський штаб дав настанову футболістам зіграти щільніше у різних зонах, в деяких моментах «потерпіти» у грі без м’яча, а також використовувати наших швидкісних нападників. План на цю гру футболісти виконали на 85%. Були моменти і біля наших воріт – суперник створив декілька непоганих нагод, але, на мою думку, сьогоднішній результат матчу – закономірний. Нам вдалося реалізувати свої моменти, а в обороні зіграти щільно, на чому було акцентовано особливу увагу тренерського штабу. Але все одно нам ще є над чим працювати.

Задоволений діями своїх підопічним та підсумковим результатом у цьому матчі. Сьогодні ми продемонстрували, що можемо зіграти гнучко, підлаштуватися під різний сценарій гри та грамотно перебудуватися, коли це необхідно.

Першочергове завдання, яке було поставлено перед нами, - це зберегти прописку у Першій лізі та будувати команду на наступний сезон. З першим завданням, гадаю, ми вже впоралися, а ось над другим продовжуємо працювати. Зробили правильні висновки по минулій невдалій домашній грі з «Діназом», зробили роботу над помилками. Сьогодні команда продемонструвала, що у неї є характер, є лідери на полі. Мені сподобалося, як футболісти комунікували між собою під час гри, як підказували один одному».