Перейти до основного вмісту

Андрій Мельничук: «Ми рухаємося у правильному напрямку»

Післяматчевий коментар головного тренера чернівецької «Буковини» Андрія Мельничука після спарингу з хмельницьким «Поділлям», який завершився вольовою перемогою «жовто-чорних» з рахунком 3:2. 

«Насамперед хочу подякувати нашим Збройним Силам, які нас захищають та дають можливість грати у футбол. Також висловлюю подяку керівництву «Буковини», яке забезпечило нам відмінні умови для плідної підготовки команди до сезону. Якщо говорити про контрольний матч проти «Поділля», то нашим першочерговим завданням було налагодити комунікацію між футболістами, дати їм можливість «зігратися», адже в команді багато новачків. Тим паче через несприятливі погодні умови не відбувся один спаринг, який ми запланували зіграти на початку тижня. 

Ми рухаємося у правильному напрямку, але наразі ще рано робити якісь висновки і по грі, і по новачкам. Уже після першого збору на Закарпатті зможемо більше детально проаналізувати всі аспекти і зробити глибокі висновки. 

У першому таймі контролювали гру, але початок другої половини матчу для нас складався не найкращим чином, пропустили два м’ячі… Далася взнаки відсутність досвіду у молодих гравців, можливо, психологічно були не готові. До команди прикута серйозна увага навіть у контрольних матчах, тому що навіть у спарингах перед футболістами велика відповідальність за результат. Ми над помилками попрацюємо, у нас є час. Попереду дуже багато роботи, щоб підготувати гравців і фізично, і психологічно».