Перейти до основного вмісту

Андрій Мельничук: «Вдячний хлопцям за виконану роботу. У кожному матчі маємо завдання перемагати!»

Післяматчевий коментар головного тренера чернівецької «Буковини» Андрія Мельничука після виїзного поєдинку проти «Діназу», який завершився перемогою нашої команди з рахунком 2:0.

«Насамперед хочеться подякувати нашим Збройним Силам України за надану можливість проводити чемпіонат та грати в футбол. Найголовніше - ми всі чекаємо на перемогу нашої Держави над загарбниками, які прийшли на нашу землю.

Ми розуміли, що має бути непроста гра в тактичному плані. Аналізували суперника, дивилися як вони перебудовувалися на гру у три захисники. Тож були готові до цих моментів. Десь віддали ініціативу, розраховуючи на швидкі контратаки. Психологічно футболісти трохи випали на початку матчу, але ми чудово розуміли, що буде багато емоцій та й футболісти не роботи – помиляються всі. Але найголовніше те, що ми перемогли, що команда має бійцівські якості і що є вже порозуміння між гравцями. Я завжди кажу хлопцям, що головне - це комунікація між ними в моментах, коли вони підстраховують один одного.

Що стосується наших новачків, то 11 нових футболістів – це дуже багато. Але я їм вдячний за те, що вони професійно ставляться до своїх обов'язків, у кожному матчі та кожному тренуванні повністю віддаються справі. Велика подяка нашому керівництву за таке підсилення складу та за всі умови для підготовки, які були створені команді. Так, новачкам ще не вистачає зіграності, ще багато роботи попереду, але сьогодні нашим основним завдання було досягнення позитивного результату. Ми знали, що «Діназ» має якісних виконавців, які вміють контролювати м'яч. Планували закривати їх високим пресингом і, зрештою, вдалося взяти гру під контроль. Вдячний хлопцям за виконану роботу. У кожному матчі маємо завдання перемагати!».