Перейти до основного вмісту

«Буковина» проведе контрольний матч зі «Скалою 1911»

Завтра, 27 лютого о 13:00, «Буковина» проведе свiй третiй контрольний матч на закарпатському зборi. Суперник – найстарiший клуб України, що веде свою історію з 1911 року - «Скала 1911».

Наразі «Скала 1911» є представником Другої ліги. Осінню частину чемпіонату завтрашній суперник «жовто-чорних» завершив на п'ятому місці.

Стрийчани вийшли з відпустки 22 січня і зараз на Закарпатті проводять вже свій третій тренувальний збір. На двох попередніх команда готувалася до продовження сезону у Моршині, залишаючи при цьому своє місце дислокації для проведення контрольних матчів.

Серію контрольних поєдиків закарпатського збору «Скала 1911» розпочала з бойової нічиєї (2:2) з харківським «Металістом». При цьому матч складався із 4-х таймів по 30 хвилин.

У зимовій футбольнiй паузі клуб із Стрия, як і «Буковина», проводив активну трансферну роботу. Останнім новачком команди став півзахисник Андрій Ралюченко, який сезон 2023/2024 розпочинав у прем'єрліговому «Минаї» (12 матчів).

Що стосується «Буковини», нагадаємо, що наша команда провела вже чотири контрольні матчі. Під час підготовчого етапу у Чернівцях підопічні Андрія Мельничука спочатку мінімально обіграли «Буковину» U19 (1:0), а потiм здобули вольову перемогу з рахунком 3:2 над хмельницьким «Поділлям».

На Закарпатті «Буковина» послідовно перемогла «Агробiзнес» (2:0) та місцевий аматорський клуб (11:0).