Перейти до основного вмісту

«Буковина» вирушила на перший навчально-тренувальний збір на Закарпаття

«Буковина» завершила підготовчий етап до другої частини сезону, який проходив у Чернівцях. Протягом майже трьох тижнів «жовто-чорні» працювали у режимі дворазових тренувань на полях «Олімпії» та «Хет-трик Арени», а також у цей період провели два контрольні матчі, у яких здобули перемоги над «Буковиною» U19 та «Поділлям».

А уже в понеділок, 19 лютого, стартував базовий етап підготовки. О 5 ранку зі стадіону «Буковина» на новому брендованому автобусі команда вирушила на перший навчально-тренувальний збір на Закарпаття, де продовжить підготовку до весняної частини сезону у Першій лізі. «Жовто-чорні» базуватимуться у комплексі «Камелот», що неподалік Ужгорода. Вже ввечері по приїзді на базу відбудеться перше тренування.

На навчально-тренувальний збір, який триватиме 12 днів, вирушили:

воротарі: Пономаренко, Степаненко, Каневцев;

захисники: Солдат, Дворовенко, Гарькавенко, Новотрясов, Пець;

півзахисники: Бодня, Будняк, Власенко, Рябий А., Рябий Д., Гончарук, Книш, Духота, Прокопчук, Чайковський, Цурупін, Хамелюк, Шалфєєв, Фарасєєнко;

нападники: Андрейчук, Палагнюк. 

У рамках першого збору на Закарпатті заплановано проведення декількох контрольних матчів. 21 лютого «Буковина» зіграє проти «Агробізнеса», а на 27 лютого заплановано провести спаринг зі стрийською «Скалою 1911». Завершать даний етап підготовки чернівчани 1 березня поєдинком проти «Металіста».

За перебігом підготовки «Буковини» до другої частини сезону слідкуйте на клубному сайті та офіційних сторінках у соціальних мережах.