Перейти до основного вмісту

«Буковина» впевнено перемогла у другому контрольному матчi закарпатського збору

Поточний календарний тиждень «Буковина» завершила другим контрольним матчем на закарпатському зборі, який відбувся у недiлю. Суперником нашої команди був один із місцевих аматорських клубів.

«Жовто-чорні» за всiма статтями перевершили у класі свого суперника, здобувши перемогу з рахунком 11:0. Відразу шість голів у свій актив записав форвард нашої команди Андрій Андрейчук. Забивав Андрій на будь-який смак: переграв воротаря з близької відстані; вразив володіння суперника чітким ударом головою після чудової флангової подачі Віталія Фарасєєнка; з пенальті, який був призначений за фол проти того ж таки Фарасєєнка, і навіть ударом у порожні ворота, коли йому асистував Цурупін.

Рахунок у матчі було відкрито вже на 3-й хвилині, коли Іван Будняк відібрав м'яч на правому фланзі та відпасував його у центр Владиславу Хамелюку, який ударом метрів із 18-ти вразив дальній нижній кут воріт. Два голи у цьому матчі «Буковині» принесли вдалі подачі з кутових, які замикали Іван Пець та Денис Гарькавенко. Крапку в першому таймі за рахунок індивідуальних зусиль поставив Данило Книш, а в одному з епізодів другої половини гри вiдзначився Роман Бодня пiсля пасу Богдана Духоти.

Відразу 90 хвилин у цьому поєдинку провели 3 гравці – голкіпер Богдан Степаненко, Іван Пець та Андрій Андрейчук. Основна група гравців у кількісному відношеннi провела на полі повний тайм.

Наступний контрольний матч "Буковина" проведе 27 лютого. Суперник – «Скала 1911» (Стрий).

«Буковина» (1-й тайм): Степаненко, Солдат, Лопирьонок, Пець, Дворовенко, Хамелюк, Власенко, Будняк, Книш, Фарасєєнко, Андрейчук.

«Буковина» (2-й тайм): Степаненко, Гарькавенко, Новотрясов, Пець, Д.Рябий, Цурупiн, Духота, Прокопчук, Бодня, Гончарук, Андрейчук.

Голи: Хамелюк, 3 (1:0), Андрейчук, 8 (2:0), Андрейчук, 12 (3:0), Пець, 16 (4:0), Андрейчук, 35, пен. (5:0), Андрейчук, 37 (6:0), Книш, 44 (7:0), Андрейчук, 50 (8:0), Бодня, 72 (9:0), Андрейчук, 81 (10:0), Гарькавенко, 90 (11:0).