Перейти до основного вмісту

«Буковина» здобула розгромну перемогу над «Хустом» у контрольному матчі

9 березня чернівецька «Буковина» провела черговий контрольний поєдинок на другому закарпатському зборі. «Жовто-чорні» у видовищному матчі з великою кількістю моментів здобули впевнену перемогу над ФК «Хуст» з розгромним рахунком 6:0.

Підопічні Андрія Мельничука вже з перших хвилин заволоділи ініціативою на полі. Спершу Шалфєєв потужним ударом здалеку перевірив реакцію голкіпера хустян, а уже на 13-ій хвилині «жовто-чорні» відкрили рахунок. Гончарук технічно відпасував в центр на Палагнюка, якого ніхто не опікав в штрафному майданчику – Василь відправив м’яч у порожні ворота. На 20-ій хвилині чернівчани подвоїли свою перевагу у рахунку. Данило Гончарук, скориставшись передачею з глибини, увірвався на оперативний простір, обіграв голкіпера і відправив сферу у ворота «Хуста» - 2:0! До речі, цей гол став вже четвертим для зимового новачка «Буковини» на закарпатському зборі.

Наприкінці першого тайму у «жовто-чорних» було ще дві чудові нагоди для взяття воріт. Спершу Книш і Палагнюк не реалізували вихід два в два, а згодом Шалфєєв знову потужно пробив здалеку – голкіперу «Хуста» вдалося нейтралізувати небезпеку.

Початок другого тайму пройшов за схожим сценарієм. Спочатку непоганого дальнього удару завдав Владислав Хамелюк, а вже на 50-ій хвилин підопічні Андрія Мельничука втретє відзначилися у володіннях хустян. Після швидкого вкидання з ауту голкіпер суперника втратив концентрацію, чим і скористався Василь Палагнюк - нападник технічно переправив м’яч у кут воріт суперника.

Після серії замін «Буковина» забила вчетверте. На 65-ій хвилині «пожежею» у штрафному майданчику «Хуста» скористався Іван Будняк, який з близької відстані завдав прицільного удару – 4:0! А ще через десять хвилин після подачі Будняка з лівого флангу гравець «Хуста» зрізав м’яч у свої ворота.

Крапку у матчі поставив Андрейчук: на 85-ій хвилині нападник «жовто-чорних» запресингував воротаря хустян і спокійно відправив м’яч у пусті ворота, встановивши остаточний рахунок матчу – 6:0 на користь «Буковини».

Підопічні Андрія Мельничука продовжили свою переможну серію у поточному підготовчому періоді до восьми матчів. Наступний контрольний матч, який стане заключним на другому закарпатському зборі, «Буковина» проведе у п’ятницю, 15 березня. «Жовто-чорні» у місті Винники на навчально-тренувальній базі ФК «Рух» зіграють з представником Другої ліги – ФК «Дружба» (Мирівка).

9 березня. Контрольний матч. Селище Середнє

«Буковина» - «Хуст» (6:0)

«Буковина»: Пономаренко (Каневцев, 83), Солдат (Прокопчук, 72), Лопирьонок (Новотрясов, 77), Пець (Гарькавенко, 75), Дворовенко (Рябий Д., 75), Хамелюк (Цурупін, 71), Шалфєєв (Чайковський, 61), Гончарук (Будняк, 55), Фарасєєнко (Духота, 70), Книш (Бодня, 61), Палагнюк (Андрейчук, 61).

Голи: Палагнюк (13), Гончарук (20), Палагнюк (50), Будняк (65), автогол (76), Андрейчук (85).