Перейти до основного вмісту

Данило Гончарук: «Соромно перед уболівальниками, що не подарували їм свято»

Післяматчевий коментар форварда «Буковини» Данила Гончарука після матчу з ФК «Гiрник-Спорт», який завершився внiчию з рахунком 1:1.

- Думаю, що нам трохи забракло концентрації. Забили гол, після чого, можливо, на якусь хвилинку розслабилися і буквально відразу ж пропустили необов'язковий гол. Згодом суперник закрився, а нам не вдалося розкрити його оборону. Бракувало або майстерності, або просто реалізації. Треба було забивати більше та спокійно доводити гру до перемоги.

- Можливо, забракло ще й впевненості у власних силах?

- Я так не думаю. Можливо, десь і не пощастило, не вистачило фарту, як кажуть у футболі. Думаю, що загалом команда грала добре і повністю віддавалася грі.

- Яким було твоє завдання на полі?

- Як завжди - створювати попереду гостроту, відкриватися у вільні зони та за спину захисникам, зустрічатися там із м'ячем та рухатися з ним уперед. Напевно, чогось не вистачило й мені, бо не забив та не віддав. Потрібно краще виконувати свої функції.

- Друга нічия поспіль. Команда наразi сильно засмучена?

- Звичайно, засмучена. У першу чергу соромно перед уболівальниками, бо вони приходять на наші матчі та підтримують нас. А ми не змогли їм сьогодні подарувати свято. Але це не сталося через якусь нашу розслабленість. Команда повнiстю віддалася грі.