Перейти до основного вмісту

Ігрову програму закарпатського збору «Буковина» розпочала з впевненої перемоги над «Агробізнесом»

Матчем із «Агробізнесом», одним зі своїх суперників на першому етапі чемпіонату Першої ліги, «Буковина» відкрила програму контрольних поєдинків закарпатського збору.

Спаринг пройшов у селищі Середнє, куди «жовто-чорні» дісталися клубним автобусом менше ніж за годину. Порівняно з попереднім контрольним матчем проти «Поділля» у стартовому складі команди Бодню та Будняка замінили Чайковський та Фарасеєнко.

«Буковина» жваво почала поєдинок і на 3-й хвилині відкрила рахунок, причому вже після того, як втратила добру нагоду для взяття воріт. Своїм дебютним голом у складі нашої команди вiдзначився Данило Книш, який чітким ударом метрів із 14-ти вразив дальній кут. При цьому до взяття воріт призвела награна комбінація «жовто-чорних» після введення м'яча з ауту.

Гра у першому таймі десь хвилин 30 проходила під повним контролем чернівчан. Вже на 11-й хвилині рахунок був подвоєний. Штатний пенальтист команди Василь Палагнюк чітко реалізував 11-метровий удар за фол проти Вiталiя Фарасєєнка.

Наприкінці півгодини iгрового часу Гончарук вертикальним пасом виводив на ударну позицію Книша, проте Данило так і не пробив по воротах Поповича.

Що стосується суперника, то вiн активизувався в останнi 10 хвилин тайму. Єдина можливість відзначитись у «синьо-жовтих» була незадовго до перерви, проте м'яч після удару гравця «Агробізнеса» з напівкола влучив у стійку воріт. Ще з двома ударами приблизно з такої самої відстані впевнено впорався Іван Пономаренко.

У перерві тренерським штабом нашої команди було проведено цілу низку замін. Другий тайм пройшов із невеликою перевагою «Буковини», але загалом вийшов безмоментним. Рахунок першого тайму так і залишився незмінним – «жовто-чорні» здобули підсумкову перемогу 2:0.

Наступний контрольний матч «Буковина» проведе 27 лютого. Суперник – стрийська «Скала 1911».

21 лютого. Контрольний матч. Селище Середнє

«Буковина» - «Агробізнес» (2:0)

«Буковина»: Пономаренко (Каневцев, 46), Солдат (Гарькавенко, 87), Новотрясов (Прокопчук, 79), Пець, Дворовенко (Рябий Д., 73), Хамелюк (Бодня, 60; Власенко, 90), Чайковський (Цурупiн, 46), Гончарук (Будняк, 46), Книш (Шалфєєв, 46), Фарасєєнко (Духота, 60), Палагнюк (Андрейчук, 46).

«Агробізнес» (стартовий склад): Попович, Бариляк, Доценко, Заєць, Квасний, Толочко, Лень, Кузьмин, Галенков, Войтiховський, Шостак.

Голи: Книш, 3 (1:0), Палагнюк, 11, пен. (2:0).