Перейти до основного вмісту

Матчем із «Агробізнесом» «Буковина» розпочне серію контрольних ігор на Закарпатті

Вже завтра, 21 лютого, на третій день перебування на зборі на Закарпатті, «Буковина» матчем із «Агробізнесом» відкриє програму контрольних матчів на цьому етапі підготовки. Поєдинок відбудеться на стадіоні у селищі Середнє та розпочнеться о 12:00. 

Найближчий суперник «жовто-чорних» у першій частині сезону Першої ліги виступав із нами у групі А, де посів третє місце і отримав право навесні зіграти у «Чемпіонській» групі. У своїх особистих поєдинках команди обмінялися домашніми перемогами: спочатку сильнішою була «Буковина» – 1:0, а в передостанньому турі першого етапу – «Агробізнес» – 3:0.

Клуб із Волочиська зібрався у рідному місті для підготовки до другої частини сезону 23 січня, і на цьому етапі підопічні Олександра Чижевського провели три спаринги – зі «Скалою 1911», «Рухом-2» та ФК «Куликів-Юність». Усі матчі завершилися внічию.

13 лютого «Агробізнес» прибув на збір на Закарпаття і вже провів тут перший спаринг, мінімально поступившись 17 лютого івано-франківському «Прикарпаттю» (0:1) на останній хвилині протистояння.

Головний тренер команди з Волочиська Олександр Чижевський вже наголосив, що сформовано її склад на другу частину сезону. Навесні за «Агробізнес» виступатимуть 23 гравці.

Що стосується «Буковини», то напередодні матчу з «Агробізнесом» наша команда проведе два тренувальні заняття.

Нагадаємо, що «Буковина» під час підготовчого етапу у Чернівцях встигла провести два контрольні матчі. У першому спарингу у 2024 році підопічні Андрія Мельничука мінімально обіграли «Буковину» U19 завдяки голу Василя Палагнюка у другому таймі. А минулої п’ятниці чернівчани зустрічалися з хмельницьким «Поділлям». Поступаючись супернику у два м’ячі, «жовто-чорним» вдалося здійснити камбек і здобути вольову перемогу з рахунком 3:2.