Перейти до основного вмісту

Палагнюк – герой 5-го туру другого етапу Першої ліги, Власенко – найкращий молодий гравець туру!

«Sport Arena» назвала символічну збірну чергового ігрового вікенду у Першій лізі. За підсумками 5-го туру весняної частини чемпіонату, в якому «Буковина» на виїзді здобула переконливу перемогу у матчі з запорізьким «Металургом» з рахунком 5:0, до числа найкращих гравців туру увійшов нападник чернівецького клубу Василь Палагнюк.

Нападник – Василь Палагнюк

«Урок для молодих запоріжців від ветерана «Буковини»: Палагнюк забив чотири м’ячі (перший покер поточного сезону), а міг забивати ще стільки ж. В Умані Василь забив із гри з передач Гончарука та Власенка, а також реалізував два пенальті (причому, один з 11-метрових заробив сам особисто). Незважаючи на те, що оживилися конкуренти (відкрив лік у 2024 році Хома та недавно забивав Щербак), Палагнюк зумів очолити бомбардирські перегони поточного чемпіонату».

Відзначила «Sport Arena» і Дениса Власенка, який став найкращим молодим гравцем туру. 20-річний півзахисник відзначився у матчі двома результативними діями: і гол забив, і результативну передачу на Палагнюка віддав.

Найкращий молодий гравець туру – Денис Власенко

«Біля 10 хвилин було в 20-річного півзахисника Власенка, коли за рахунку 3:0 на користь своєї команди він виходив на заміну в Умані. За цей час він встиг забити сам і віддати гольову передачу на Палагнюка, сповна використавши наданий тренерським штабом шанс. Звісно, не в кожному турі буде траплятися суперник із середнім віком 19,3 роки, проте проти «Металурга» грають і інші молоді гравці, але мало хто старається настільки гарно, як Денис. Сподіваємося, для нього матч із запоріжцями – це лише початок, а не хайлайт сезону».

Герой туру – нападник Василь Палагнюк

Досвідчений нападник «Буковини» Василь Палагнюк, який у матчі з «Металургом» оформив покер, не лише потрапив у символічну збірну, а й став героєм 5-го туру у Першій лізі!

Крім цього, відзначившись чотирма голами у воротах запоріжців, 33-річний форвард одноосібно очолив бомбардирську гонку Першої ліги з 14-ма забитими м’ячами в активі.

Варто відзначити, що Палагнюк також став найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти «Металурга» за результатами голосування в офіційному клубному Telegram-каналі за версією вболівальників.