Перейти до основного вмісту

Перший закарпатський збір «Буковина» завершить контрольним матчем із харківським «Металістом»

У п’ятницю, 1 березня, «Буковина» зіграє свій заключний контрольний матч у рамках першого збору на Закарпатті. На стадіоні «Авангард» в Ужгороді підопічні Андрія Мельничука зустрінуться з харківським «Металістом». Початок гри – о 12:00.

Харківський клуб наразi переживає не найкращі часи. Минулого сезону команда втратила місце у Прем'єр-лізі, й згодом невдало виступила на першому етапі поточного сезону у групі А Першої ліги. Команда з 14 очками у 18 матчах посіла у групі передостаннє, 9 місце, випередивши лише «Хуст».

На другому етапі харків'яни будуть суперниками «Буковини» по групі Вибування, а два матчі команд на першому етапі завершилися перемогами «жовто-чорних» – 1:0 та 3:2.

Зимові навчально-тренувальні збори в Ужгороді «Металіст» розпочав 1 лютого. Підготовка підопічних Аніщенка до другої частини сезону запланована у форматі трьох двотижневих циклів. Команда вже зіграла три контрольні матчі: протистояння з «Минаєм» та «Скалою 1911» завершилися внічию (1:1 та 2:2 відповідно), а львівським «Карпатам» харків'яни поступилися 1:4.

Що стосується «Буковини», нагадаємо, що наша команда на своїх двох підготовчих зборах виграла усі 5 матчів. Наступного дня після останнього успіху в поєдинку зi «Скалою 1911» «жовто-чорні» провели два планові тренувальні заняття, а грi з «Металістом» передує одне cьогоднiшне тренування.

Пряму трансляцію матчу «Металіст» - «Буковина» ви зможете переглянути на офіційному клубному Youtube-каналі «жовто-чорних».