Перейти до основного вмісту

Василь Палагнюк: «Вперше у своїй кар’єрі забив чотири м’ячі в одному матчі»

Нападник Василь Палагнюк став справжнім героєм поєдинку «Металург» - «Буковина». Досвідченому форварду вдалося встановити особистий гольовий рекорд за кількістю забитих м’ячів в одному матчі - Палагнюк у цій грі оформив покер, чим допоміг «жовто-чорним» здобути впевнену перемогу над суперником з рахунком 5:0! Гольова феєрія в Умані також дозволила Василю одноосібно очолити рейтинг бомбардирів Першої ліги з 14-ма забитими м’ячами в активі. 

По завершенні матчу Василь Палагнюк дав свій коментар клубній пресслужбі. 

- Хотів у першу чергу подякувати Збройним Силам України, які нас захищають та дають нам можливість грати в футбол. Нашим вболівальникам дякую велике, що підтримують. Ну і, звичайно ж, тренерському штабу, команді. Без допомоги наших футболістів я не забив би зараз стільки м’ячів.

- Чимось здивував суперник сьогодні?

- «Металург» - хороша молода команда, агресивна. Вони стараються грати в футбол: не б'ють м'яч абикуди, а розігрують комбінації, організовують непогані контратаки. 

- «Металург» програв до цього поєдинку всі чотири матчі навесні, а склад команди - це молоді гравці з невеликим досвідом у професійному футболі. Чи не було недооцінки суперника, якоїсь розслабленості перед грою?

- Ні, недооцінки не було. Кожного суперника детально розбираємо, вивчаємо його сильні сторони і недоліки, аналізуємо та ретельно готуємося. Ми на всі матчі налаштовуємося лише на перемогу. З «Металургом» була бойова гра. Хочу віддати їм належне, адже вони демонстрували непоганий футбол та трималися до 39-ї хвилини, поки ми не забили перший у матчі гол. 

- Сьогодні тобі вдалось відзначитися покером. Чотири голи в одному матчі - твій особистий рекорд?

- Так, сьогодні справді вдалося оновити особисте гольове досягнення. Дублі були, а покера ще не було, це вперше мені вдалося забити чотири м’ячі в одному матчі. (усміхається)

- Що відчуває нападник, який забиває чотири м'ячі в одному матчі?

- Дуже переповнюють емоції! Відчуваю приємну втому і радість, якесь полегшення. Приємно, що вдалося забити чотири голи, які принесли команді впевнену перемогу. 

- До речі, ти вийшов на перше місце в гонці бомбардирів Першої ліги. Які твої враження від цього факту?

- Я ще не дивився на оновлений рейтинг бомбардирів. Звісно, приємно, що очолив гонку бомбардирів, але хочу наголосити, що на підсумковий результат грає команда. Якби не вся команда, то я би не забивав ці голи. Вони грають на мене - я забиваю. Так виходить, це командна гра. Дякую їм!

- Чи можна сказати, що після двох нічиїх «Буковину», так би мовити, сьогодні «прорвало»?

- Можна і так сказати. Але все одно, у першому таймі було важко - рахунок був мінімальним 1:0, а ось уже у другому нас «прорвало». Додали попереду, забили свої моменти і все - впевнена перемога!