Перейти до основного вмісту

Відновлення – через тренування. Робочий день «Буковини» 22 лютого

Третій повноцінний робочий день «Буковини» на закарпатському зборі цілком можна було назвати відновлювальним після двох поспіль навантажувальних, однак і сьогодні «жовто-чорні» провели два тренувальні заняття.

Перед початком ранкового тренування гравці нашої команди привітали чергового її новачка - Максима Лопирьонка, а потім усі разом попрацювали над силою. При цьому чимала кількість вправ, у тому числі і на силових «станціях», включала в себе роботу з м'ячами: передачі, ведення і прийом м'яча, удари по воротах - всі ці елементи відпрацьовувалися на тлі фізичних навантажень.

Друге заняття вийшло бiльш емоційним. Його родзинкою став мінітурнір трьох команд («білі», «чорні», «зелені») - по 8 гравцiв у кожній. Вони зіграли між собою в одне коло (кожен матч тривав два тайми по 7 хвилин) на обмеженій прямокутній ділянці поля, але зі стандартними воротами.

Усі матчі пройшли у напруженій боротьбі, а головне – дали хлопцям необхідний емоційний заряд! Звісно, у цьому турнірі був і свій переможець – «білі». Наприкінці тренування капітан цієї команди Ігор Чайковський навіть одержав від головного тренера Андрія Мельничука жартівливий приз.

На такій мажорній ноті було завершено черговий робочий день «Буковини». Підготовка команди до другої частини сезону – у самому розпалі. Завтра «жовто-чорні» також працюватимуть у дворазовому тренувальному режимі.