Перейти до основного вмісту

Віталій Комарницький: «Зараз таке відчуття, що ми програли»

Післяматчевий коментар асистента головного тренера чернівецької «Буковини» Вiталiя Комарницького після матчу з ФК «Гiрник-Спорт», який завершився внiчию з рахунком 1:1.

- Дуже важко зараз щось говорити, адже команда налаштовувалась лише на перемогу, а відчуття таке, що ми програли. Ні, я розумію, що зіграли внічию, але залишився такий неприємний осад. Сьогодні нам довелося грати відразу без кількох гравців основного складу, і нам важко було їх замінити. Усі хлопці, що виходили на поле, намагалися зробити все можливе для перемоги, але нам трохи не вистачило для досягнення результату, а також кадрового посилення у ході матчу. Крім того, на тренуваннях награвали одне, а повністю реалізувати це на полі не вийшло. На жаль, одна помилка в обороні коштувала нам перемоги. Загалом зараз не готовий давати розгорнутий і адекватний коментар - після будь-якої гри складно щось аналізувати.

– Чого не вистачило для перемоги?

– Як мінімум, одного гола. Не хочу виправдовуватись, моменти забити були, але з реалізацією не склалося.

- Здалося, що команда виглядала якоюсь стомленою...

- Ви знаєте, ми постійно відстежуємо готовність футболістів і маємо дані, що вони готові непогано. Ви розумієте - це футбол, а в будь-якій грі може статися всяке.

- Чи здивував вас чимось суперник?

- Ми підготувалися до гри. Майже вгадали склад суперника, розуміли, що він зараз бореться за виживання, проаналізували його попередні матчі. Готувались до того, що вони максимально спрощуватимуть свою гру. У принципі вони зіграли так, як ми і припускали.

– Як вам підтримка наших уболівальників?

- Я ще перед попередньою грою казав, що підтримка вболівальників на стадіоні – те, чого не вистачало всім, не лише Чернівцям. Хочеться грати для вболівальників, для наших військових, які боронять нашу землю, радувати їх та дякувати грою за ту підтримку, що нам надають.