Перейти до основного вмісту

Гравці «Буковини» - у символічній збірній другого етапу сезону 2023/24 Першої ліги

Гравці «Буковини» - у символічній збірній другого етапу сезону 2023/24 Першої ліги

Sport Arena назвала 33 найкращих футболістів другого півріччя Першої ліги сезону 2023/24. До переліку увійшли центральний захисник Максим Лопирьонок та нападник Андрій Андрейчук, а також Владислав Дворовенко і Василь Палагнюк, з якими «Буковина» цього літа припинила співпрацю за взаємною згодою сторін.

Центральний захисник - Максим Лопирьонок (10 матчів, 1 асист)

«Ніхто в групі «Вибування» не пропустив менше за чернівчан, а новачок Лопирьонок був єдиним незамінним у складі «Буковини», до того ж, поставив на новий рівень пасову роботу команди».

Лівий захисник – Владислав Дворовенко (10 матчів, 1 гол)

«Стабільно закривав потенційно проблемну позицію, відразу ж заслужив право виконувати стандарти під ліву ногу. Зокрема, в Горішніх Плавнях забив «олімпіко» з кутового».

Нападник – Василь Палагнюк (9 матчів, 6 голів)

«Покер у матчі з «Металургом», голи «Діназу» та «Гірнику-Спорт». Досвідчений Палагнюк в оновленій «Буковині» встиг стати найкращим бомбардиром клубу в чемпіонатах та кубках України».

Нападник – Андрій Андрейчук (10 матчів, 6 голів, 1 асист)

«Поки Андрейчук нестабільний, але в весняному новачку «Буковина» знайшла цікавого нападника. Цікаво, що екс-нападник ФК «Олександрія» знайшов у Першій лізі «улюблену команду» – чернігівцям забив п’ять м’ячів із шести».