Перейти до основного вмісту

Наступний спаринг-партнер «Буковини» - команда з Прем’єр-ліги

Наступний спаринг-партнер «Буковини» - команда з Прем’єр-ліги

У п’ятницю, 5 липня, чернівецька «Буковина» проведе свій другий контрольний матч на закарпатському зборі. Суперником «жовто-чорних» у завтрашньому поєдинку буде клуб, який виступає в Українській Прем’єр-лізі – полтавська «Ворскла». Матч відбудеться на стадіоні в селі Поляна та розпочнеться о 17:00. Слідкуйте за текстовим онлайном матчу в офіційному Telegram-каналі ФК «Буковина».

У минулому сезоні «Ворскла» посіла 9 місце в турнірній таблиці УПЛ та стала фіналістом Кубка України, поступившись у вирішальному матчі «Шахтарю» з рахунком 1:2. Також «біло-зелені» у кампанії 2023/24 представляли нашу країну на євроарені – полтавці розпочали свій шлях у єврокубках з другого кваліфікаційного раунду Ліги конференцій УЄФА, де за сумою двох матчів поступилися грузинському клубу «Діла».

Підготовка «Ворскли» до нового сезону стартувала 24 червня. Підопічні Сергія Долганського протягом тижня тренувалися у Полтаві, а 30 червня відправилися на навчально-тренувальні збори до Ужгорода. Саме поєдинком з «Буковиною» полтавці відкриють програму контрольних матчів літнього міжсезоння. Якщо говорити про кадрові зміни у стані «біло-зелених», то влітку команду залишили захисники Тіаго Сантана і Феліпе, півзахисники Наджиб Якубу, Ардіт Толі та нападник Руслан Степанюк, а багаторічний капітан і лідер «Ворскли» Володимир Чеснаков завершив ігрову кар’єру та увійшов до тренерського штабу першої команди. А ось першим трансферним надбанням «ворсклян» у період літнього міжсезоння став нападник збірної Чорногорії Демір Шкріель.

«Буковина» після двох впевнених перемог у контрольних матчах з «Поділлям» (3:1) та СК «Вільхівці» (3:0) у своєму першому спарингу на закарпатському зборі зіграла внічию з харківським «Металістом» 0:0. Напередодні матчу з «Ворсклою» «жовто-чорні» підписали контракт з 25-річним лівим захисником Яном Морговським. Угоду з футболістом укладено за схемою 1+1.