Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук: «У Першій лізі ніхто просто так не віддаватиме нам очки»

Андрій Андрейчук: «У Першій лізі ніхто просто так не віддаватиме нам очки»

Автором єдиного голу «Буковини» у стартовому матчі чемпіонату проти «Прикарпаття» став форвард «жовто-чорних« Андрій Андрейчук. Андрій розписався у воротах свого колишнього клубу, проте цей гол не став для чернівчан переможним. Після матчу, який завершився внічию 1:1, форвард «Буковини» відповів на кілька питань клубної пресслужби.

- Андрію, які емоції відчуваєш після цієї нічийної гри?

- Скажу, що вийшла прикра нічия. На душі залишився осад. Ми мали виривати перемогу, але склалося так, як склалося. Працюватимемо і рухатимемося далі.

- Пригадай, будь ласка, свій гол. Як саме тобі вдалося відзначитись у тому епізоді?

- Проходила атака флангом. Туди пішов пас на Бодю Бойчука. Він подав на мене, а я ударом головою замкнув цю передачу.

- Чи здивував сьогодні чимось суперник?

– Можна сказати, що не здивував. Ми вивчали «Прикарпаття», знали, що це агресивна команда, також досконало знали всі її сильні та слабкі сторони. 

- Чи приберегли якісь секретні напрацювання на наступний кубковий матч, який відбудеться на цьому ж стадіоні вже у найближчий понеділок? 

- Зберегли, але це секрет. Побачите у понеділок. (посміхається)

- Перед «Буковиною» у цьому сезоні стоять найвищі завдання, всі очікують від нашої команди максимального результату у кожному матчі… Чи відчувається хвилювання через високу відповідальність за результат?

- Особисто у мене хвилювання немає. Ми готові виконувати свої завдання. Для цього тренуємось, готуємось до кожної гри. Все в наших руках і все залежить від нас. У Першій лізі ніхто просто так не віддаватиме нам очки.