Перейти до основного вмісту

Андрій Андрейчук – у символічній збірній 1-го туру Першої ліги!

Андрій Андрейчук – у символічній збірній 1-го туру Першої ліги!

Сайт «Sport Arena» назвав символічну збірну стартового туру нового сезону 2024/25 у Першій лізі. До числа найкращих гравців 1-го туру увійшов нападник «Буковини» Андрій Андрейчук, який на 59-й хвилині гри після подачі з лівого флангу виграв верхову боротьбу у захисників івано-франківського клубу і чітким ударом головою відкрив рахунок у матчі. 

«Андрейчук грав у своїй рідній області, тож мав, напевно, особисту мотивацію гарно проявити себе в матчі проти «Прикарпаття». Саме він у дебюті гри вперше перевірив реакцію чемпіона світу Кучерука, який захищає ворота івано-франківців. Загалом тричі пробивав у ціль. Відразу після перерви замкнув подачу Бойчука, відкривши рахунок у грі. Віддав сили для позитивного результату, проте не в силах одного гравця виграти матч. «Буковина» не втримала перевагу й почала чемпіонат із виїзної нічиєї», - пише «Sport Arena».

Зазначимо, що Андрій Андрейчук також став найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти «Прикарпаття» за результатами голосування в офіційному Telegram-каналі «жовто-чорних» за версією вболівальників.