Перейти до основного вмісту

«BADO» - новий партнер ФК «Буковина»!

«BADO» - новий партнер ФК «Буковина»!

Футбольний клуб «Буковина» продовжує заручатися міцною та надійною підтримкою. На початку нового сезону 2024/25 до кола партнерів нашого клубу приєдналась ще одна компанія – «BADO», яка пропонує широкий асортимент світових та українських брендів одягу, взуття та аксесуарів. 

Власником магазинів «BADO» є Валерій Блажко, який у минулому захищав кольори чернівецької «Буковини» та провів за рідний клуб на позиції півзахисника 60 матчів, в яких відзначився двома голами. 

«Ми представники як світових брендів одягу, так і українських. Зараз компанія «BADO» на етапі відкриття величезного 037 Department Store (магазин брендового одягу формату «ЦУМ»), в якому будуть представлені взуття, одяг для дітей, парфуми, товари для дому і багато чого іншого. Так як я колишній гравець футбольного клубу «Буковина», то мені дуже приємно підтримати рідну команду, за яку я завжди щиро вболіваю і яка назавжди в моєму серці. За свою футбольну кар’єру я декілька разів повертався в «Буковину», але тоді клуб переживав свої не найкращі часи. Я дуже радий, що у «Буковини» з’явилися зараз нові можливості, що команда ставить перед собою амбітні цілі. На жаль, такого не було, коли я був гравцем «Буковини», тому дуже задоволений, що зараз наш рідний клуб переживає новий успішний етап свого розвитку. Якщо у нашої компанії є можливість підтримати «Буковину», то ми з великим задоволенням це робитимемо. На даному етапі чернівецький клуб стає дедалі популярнішим не тільки в нашому регіоні, а й в Україні, тому, звичайно, бути частиною «жовто-чорної» футбольної родини для нас – одне задоволення. Я впевнений, що дана співпраця принесе також певні дивіденди для нашої компанії», - прокоментував власник магазинів «BADO» Валерій Блажко. 

Вітаємо компанію «BADO» у колі друзів «Буковини», яким небайдужий розвиток чернівецького клубу! Крокуємо разом до нових вершин!