Перейти до основного вмісту

«Буковина» - «Агробізнес». Анонс першого домашнього матчу «жовто-чорних» у новому сезоні

«Буковина» - «Агробізнес». Анонс першого домашнього матчу «жовто-чорних» у новому сезоні

Великий футбол повертається у Чернівці! Перший домашній поєдинок «Буковини» у новому сезоні 2024/25 відбудеться вже у найближчу суботу! 

17 серпня у матчі 2-го туру Першої ліги «жовто-чорні» у рідних стінах зустрінуться з футбольним клубом «Агробізнес» (Волочиськ). Початок гри на стадіоні «Буковина» - о 16:00. Головним арбітром матчу буде 34-річний Дмитро Осауленко з Полтави. 

Нагадуємо, що матч відбудеться з вболівальниками на трибунах, квитки на першу домашню гру нового сезону можна ПРИДБАТИ ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМІ TICKETSBOX та у касах стадіону «Буковина».

Пряму трансляцію матчу «Буковина» - «Агробізнес» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.

У новому сезоні 2024/25 «Буковина» вже провела три матчі, причому всі поєдинки були виїзними. Стартували «жовто-чорні» з кубкового протистояння у рамках першого попереднього етапу турніру проти тернопільської «Ниви». Основний та додатковий час гри завершився внічию 1:1, тому доля переможця вирішилась в серії післяматчевих пенальті, в якій сильнішою була команда Валерія Кривенцова. Після кубкової перемоги над «Нивою» «Буковина» двічі зіграла в Івано-Франківську проти «Прикарпаття»: спершу у матчі чемпіонату Першої ліги, а через декілька днів – у поєдинку Кубка України. Після нічиєї у першому турі з рахунком 1:1 «Буковина» у кубковому протистоянні мінімально здолала івано-франківський клуб 1:0 завдяки голу Максима Гірного. 

Щодо нашого суперника, то новий сезон для «Агробізнеса» розпочався не зовсім вдало. Підопічні Олександра Чижевського у матчі першого попереднього етапу Кубка України з рахунком 0:1 сенсаційно поступилися аматорському клубу «Миколаїв», з яким, до речі, «Буковина» зіграє у наступному раунді. А ось у дебютному турі Першої ліги «синьо-жовті» стартували з вольової перемоги - «Агробізнес» здолав «Металіст» 2:1 завдяки голам літніх новачків - Станковича та Войтіховського.

Прийдешній поєдинок «Буковини» та «Агробізнеса» стане сьомим за ліком в історії протистоянь двох команд на офіційному рівні. У трьох перших матчах, які відбулися в рамках Другої ліги сезону 2017/18, волочиський клуб здобув три перемоги із загальним рахунком 10:2. Згодом «Буковина» протистояла «Агробізнесу» у другому попередньому етапі Кубка України у кампанії 2021/22. Тоді у Чернівцях «жовто-чорні» у додатковий час перемогли суперника з рахунком 2:0 завдяки голам Палагнюка та Орната. А ось у минулому сезоні команди обмінялися домашніми перемогами. У 8 турі «Буковина» на своєму полі мінімально переграла «синьо-жовтих» з рахунком 1:0 завдяки голу Віталія Фарасєєнка, а у Волочиську в заключному турі осінньої частини сезону команда Чижевського переконливо здолала чернівчан 3:0. Що цікаво, відтоді «Буковина» не знає гіркоти поразок в офіційних виїзних матчах. В останніх восьми гостьових поєдинках «жовто-чорні» здобули шість перемог і двічі зіграли внічию.