Перейти до основного вмісту

«Буковина» - «Нива». Анонс матчу 4 туру Першої ліги

«Буковина» - «Нива». Анонс матчу 4 туру Першої ліги

У суботу, 31 серпня, чернівецька «Буковина» проведе свій другий домашній поєдинок у поточному сезоні. В останній день літа «жовто-чорні» у матчі 4-го туру Першої ліги в рідних стінах прийматимуть гостей із Тернополя – у західноукраїнському дербі «Буковина» зіграє з «Нивою». Початок гри заплановано на 16:00. Головною арбітринею зустрічі призначена 36-річна Людмила Тельбух з Дніпра. 

Квитки на гру «Буковина» - «Нива» можна ПРИДБАТИ ОНЛАЙН НА ПЛАТФОРМІ TICKETSBOX та у касах стадіону. 

Пряма трансляція матчу «Буковина» - «Нива» буде доступна на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.

Минулого вікенду «Буковина» провела свій шостий офіційний поєдинок у серпні. У матчі 3-го туру Першої ліги чернівчани на виїзді у Хмельницькому мінімально здолали «Поділля» з рахунком 1:0. Першу перемогу у новому сезоні чемпіонату «жовто-чорним» приніс гол Юрія Дудника на 50-й хвилині гри – після подачі Кілєвого центральний захисник виграв верхову боротьбу у штрафному майданчику та точним ударом відправив м’яч у дальній кут воріт «подолян». За підсумками трьох стартових турів підопічні Валерія Кривенцова посідають третю сходинку у турнірній таблиці групи «А» Першої ліги. Наразі в активі «Буковини» - чотири залікових пункти. За підсумками зустрічі у Хмельницькому вболівальники «Буковини» шляхом голосування в клубному Telegram-каналі визнали голкіпера Данила Каневцева найкращим гравцем матчу проти «Поділля», а сайт «Sport Arena» включив у символічну збірну 3-го туру двох представників «Буковини» - центрального захисника Юрія Дудника та атакуючого півзахисника Арсенія Кілєвого. 

Тернопільська «Нива» дебютувала у новому сезоні з поразки – у домашній грі Кубка України «жовто-зелені» поступилися «Буковині» у серії післяматчевих пенальті. А ось у Першій лізі «Нива» демонструє ідентичні з «Буковиною» результати: підопічні Калиниченка у стартових трьох турах також набрали чотири очки. Після вильоту з кубкового турніру «Нива» розпочала свої виступи у чемпіонаті з домашньої поразки від «Епіцентру» 0:1, але вже у наступному турі «жовто-зеленим» вдалося потішити своїх вболівальників виїзною перемогою над «Хустом» з рахунком 3:2. Перед західноукраїнським дербі з «Буковиною» тернополяни на своєму полі розписали мирову з «Металістом» 1:1. Що цікаво, ця нічия стала загалом 30-ю за ліком для «Ниви» у Першій лізі. Наразі «тернопільські тури» посідають четверту сходинку у турнірній таблиці групи «А». Найкращі бомбардири «Ниви» на старті сезону – нападники Андрій Різник (3 м’ячі в усіх турнірах) та Дмитро Галадей (2 голи). 

Якщо пригадати історію протистоянь двох команд, то загалом «Буковина» та «Нива» провели між собою 37 офіційних матчів у рамках Вищої, Першої та Другої ліг, а також у Кубку України. 15 перемог здобули тернополяни, 12 раз у протистоянні сильнішою була «Буковина», а ще 10 поєдинків завершувались внічию.