Перейти до основного вмісту

«Буковина» продовжила співпрацю з паливним партнером – мережею АЗС «Stels»

«Буковина» продовжила співпрацю з паливним партнером – мережею АЗС «Stels»

Мережа АЗС «Stels», з яким ФК «Буковина» співпрацює вже протягом чотирьох років, і надалі залишається у «жовто-чорній» футбольній родині! Сторони оголосили про продовження взаємовигідного партнерства у сезоні 2024/25. 

Наш паливний партнер – мережа АЗС «Stels» - протягом багатьох років забезпечує своїх клієнтів якісним паливом, смачнючими перекусами з ароматною кавою та гарним настроєм, щоб зробити кожну їхню подорож легкою та наповненою лише приємними емоціями. У Чернівецькій області працює 15 АЗС «Stels», тож на вболівальників «жовто-чорних» очікують ексклюзивні знижки на пальне, цікаві активності, а також різноманітні акції і сюрпризи від нашого паливного партнера. 

«Компанія «Stels» була заснована 10 років тому. Все розпочиналося з однієї АЗС, а тепер мережа налічує 24 автозаправні станції у трьох областях – Чернівецькій, Івано-Франківській та Львівській. Ми – палкі вболівальники спорту та футболу зокрема. І коли 4 роки тому до нас звернувся ФК «Буковина» з проханням підтримати клуб у важкі часи, то ми з радістю відгукнулися. Нам приємно було підтримати «Буковину» і тоді, і зараз ми з великим задоволенням продовжуємо співпрацю. Компанія «Stels» за 10 років свого існування стала брендом, а ФК «Буковина» вже давно є відомим брендом. Сподіваюся, що зовсім скоро ми всі побачимо наш рідний клуб не тільки у Прем’єр-лізі, а й у єврокубках. Компанія «Stels» також старатиметься досягти нових висот у своєму розвитку. Ми прагнемо відкрити більше АЗС в інших областях України. І разом з «Буковиною» ми будемо досягати успіху!», - зазначив директор «Стелс Ойл Груп» Віталій Шинкарюк. 

Вболівай за «Буковину» та «заправляй» свій автомобіль тільки якісним пальним на АЗС «Stels»!

«Stels» - гарантія впевненого руху!