Перейти до основного вмісту

«Буковина» U-19 перемогою над ФК «Брусниця» стартувала у чемпіонаті Чернівецької області

«Буковина» U-19 перемогою над ФК «Брусниця» стартувала у чемпіонаті Чернівецької області

Поєдинком у селі Брусниця з місцевим ФК «Брусниця» команда «Буковина» U-19 (головний тренер – Дмитро Єфімов) стартувала у чемпіонаті Чернівецької області.

Наша команда протягом усього ігрового часу повністю диктувала свої умови супернику. З 33-ї хвилини чернівчани взагалі грали в більшості внаслiдок того, що гравець «Брусниці» за жорсткий фол у середині поля побачив перед собою жовту картку, яка виявилася для нього другою.

І до цього епізоду, і після нього підопічні Дмитра Єфімова мали гарні можливості відкрити рахунок. Свою значну перевагу наша команда реалізувала в середині другого тайму, причому у центрі уваги опинилися гравці, які вийшли на заміну. Петро Грицюк відгукнувся на відмінну вертикальну передачу Богдана Стецюри і реалізував вихід віч-на-віч із голкіпером суперника. Цей гол виявився єдиним у матчі та водночас переможним для найближчого резерву «Буковини».

«Нарешті ми дочекалися офіційних матчів. Стартували у чемпіонаті області, ще й грали у майже екстремальних умовах: на не зовсім якісному полі при тиску вболівальників господарів поля. Хлопці не здригнулися і проявили себе з найкращого боку. Вони гнули свою лінію, намагалися грати у той футбол, який ми хочемо бачити від них, контролювали ситуацію та не допустили небезпечних моментів біля своїх воріт. Всім своїм підопічним подякував у роздягальні та сказав, що до них немає претензій. Такі ігри допоможуть хлопцям, що називається, загартувати свій характер», - зазначив пiсля завершення матчу Дмитро Єфімов.

1 вересня. Чемпiонат Чернiвецької областi. Група «А». 1 тур. с. Брусниця. 

ФК «Брусниця» - «Буковина» U-19 (0:1)

«Буковина» U-19: Балан, Орлов, Влад (Нiкiтiн, 87), Кiрiян, Пiчак, Зиков (Стецюра, 70), Фiлiпчук, Гудим (Павлюк, 60), Кошкаров (Палагнюк, 80), Мельничук (Петруняк, 75), Скидько (Грицюк, 58). 

Головний тренер: Дмитро Єфiмов.

Гол: Грицюк, 72 (0:1).