Перейти до основного вмісту

Данило Гончарук: «Неприпустимо втрачати концентрацію навіть на декілька секунд»

Данило Гончарук: «Неприпустимо втрачати концентрацію навіть на декілька секунд»

Післяматчевий коментар крайнього півзахисника «Буковини» Данила Гончарука після поєдинку в Івано-Франківську, в якому «жовто-чорні» розписали нічию 1:1 з «Прикарпаттям». 

- Даниле, яким буде буде твій експрес-аналіз матчу з «Прикарпаттям»?

- На мою думку, гра нам вдавалася. У нас була ігрова перевага на полі, але в якихось моментах не вистачило концентрації. Неприпустимо втрачати концентрацію навіть на декілька секунд. Саме це і призвело до пропущеного голу у наші ворота. Ми не маємо права втрачати очки у матчах, коли ведемо в рахунку. Треба «закривати» такі ігри на свою користь. Забили один гол - потрібно забивати ще і доводити матч до впевненої перемоги. 

- Які настанови давав тобі тренерський штаб перед виходом на заміну? 

- Тренерський штаб попросив мене дати більше руху, більше швидкості на полі, а також нейтралізувати флангових гравців суперника. Саме вони створювали найбільшу небезпеку наприкінці матчу, тому потрібно було також робити все для того, щоб не дозволити їм виконувати передачі в наш штрафний майданчик. 

– Після перерви «Буковина» додала у швидкості та відзначилась забитим м'ячем, але, на жаль, втратила перемогу, пропустивши наприкінці матчу. Як думаєш, чого забракло нашій команді, щоб втримати переможний результат?

- Напевно, основна причина - це втрата концентрації у деяких ігрових епізодах. Гравці «Прикарпаття» здійснили декілька гострих подач, і в одному з таких моментів ми не змогли втримати нападника, який і зрівняв рахунок. На мою думку, нам потрібно просто раніше забивати другий-третій м’яч, щоб спокійно вигравати, а не доводити матчі до таких безглуздих нічиїх.