Перейти до основного вмісту

Данило Каневцев – найкращий гравець «Буковини» у серпні!

Данило Каневцев – найкращий гравець «Буковини» у серпні!

Насичений футбольними поєдинками серпень завершився, тому настав час підбивати підсумки голосування за найкращого гравця «Буковини» останнього місяця літа. Підписники офіційного клубного Telegram-каналу «жовто-чорних» обирали кращого гравця з десяти номінантів, серед яких були Данило Каневцев, Дмитро Шинкаренко, Юрій Дудник, Андрій Бусько, Ян Морговський, Арсеній Кілєвий, Данило Голуб, Данило Гончарук, Богдан Бойчук та Андрій Андрейчук. 

У підсумку більшість вболівальників «Буковини», а саме 42%, віддали свої голоси за голкіпера Данила Каневцева. На другому та третьому місцях рейтингу розташувалися крайні півзахисники чернівецького клубу - Данило Гончарук (13%) та Данило Голуб (10%) відповідно. 

У серпні Данило Каневцев провів шість матчів, причому в трьох поєдинках голкіперу вдалося зберегти свої володіння в недоторканності. Каневцев відстояв «на нуль» у кубковому матчі з «Прикарпаттям» та у двох зустрічах Першої ліги – з «Поділлям» і «Нивою». У дебютній грі нового сезону, в якому «Буковина» здолала «Ниву» в рамках першого попереднього етапу Кубка України, саме Каневцев став справжнім героєм цього протистояння: голкіпер мінімум тричі рятував «жовто-чорних» від голу в основний та додатковий час, а також здійснив два блискучих сейви у післяматчевій серії пенальті. Каневцев за підсумками стартового раунду Кубка України потрапив у символічну збірну, а також двічі визнавався гравцем матчу за версією вболівальників чернівецького клубу.