Перейти до основного вмісту

Данило Каневцев – у символічній збірній першого попереднього етапу Кубка України!

Данило Каневцев – у символічній збірній першого попереднього етапу Кубка України!

Сайт «Sport Arena» назвав символічну збірну першого попереднього етапу Кубка України сезону 2024/25. За його підсумками до числа найкращих гравців першого раунду турніру увійшов голкіпер «жовто-чорних» Данило Каневцев. Саме страж воріт «Буковини» став справжнім героєм кубкового протистояння з «Нивою». В основний та додатковий час гри Каневцев декілька разів рятував нашу команду від голу після небезпечних ударів Різника, Гатали і Напуди, а у переможній для «Буковини» серії післяматчевих пенальті здійснив два ефектних сейви. 

Воротар – Данило Каневцев

«У цьому турі ми побачили відразу кілька воротарських бенефісів, але навіть серед воротарів, які виграли серії післяматчевих пенальті, Каневцев виділявся. В Тернополі, де зустрічалися дві сильні першолігові команди, він встиг виручити пару разів ще в ігровий час, а уже в серії парирував відразу два удари «Ниви» (від Голуба та Зіня). Один із сейвів – піднятою в падінні рукою!», - пише «Sport Arena». 

Зазначимо, що Данило Каневцев також став найкращим гравцем «Буковини» у матчі проти «Ниви» за результатами голосування в офіційному Telegram-каналі «жовто-чорних» за версією вболівальників.