Перейти до основного вмісту

«Епіцентр» - «Буковина». Анонс матчу 5 туру Першої ліги

«Епіцентр» - «Буковина». Анонс матчу 5 туру Першої ліги

Вже у найближчу п’ятницю «Буковина» проведе свій черговий поєдинок у чемпіонаті Першої ліги. 6 вересня «жовто-чорні» на виїзді у Кам’янці-Подільському у матчі 5-го туру зустрінуться з місцевим ФК «Епіцентр». Гра відбудеться на стадіоні ім. Г. Тонкочеєва та розпочнеться о 15:00. Головним арбітром зустрічі призначений 32-річний Назарій Дьордь з Ужгорода. 

Пряму трансляцію матчу «Епіцентр» - «Буковина» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.

Чернівчани після прикрої домашньої поразки у матчі з «Агробізнесом» видали серію з трьох поспіль перемог. Спершу «Буковина» у матчі третього попереднього етапу Кубка України обіграла сенсаційних аматорів з Миколаєва 2:1, після чого вже у рамках Першої ліги здобула дві «сухі» перемоги – «жовто-чорні» здолали у Хмельницькому місцеве «Поділля» 1:0, а у минулому турі на своєму полі з аналогічним рахунком переграли тернопільську «Ниву». Після чотирьох стартових турів чемпіонату підопічні Валерія Кривенцова посідають третю сходинку в турнірній таблиці групи «А» та мають у своєму активі сім залікових пунктів. За підсумками західноукраїнського дербі вболівальники «Буковини» шляхом голосування в клубному Telegram-каналі визнали Данила Гончарука найкращим гравцем матчу проти «Ниви», а сайт «Sport Arena» включив у символічну збірну 4-го туру двох представників нашого клубу - Дмитра Шинкаренка та Данила Гончарука. Зауважимо, що чернівецькі вболівальники також обрали саме 9-го номера «жовто-чорних» найкращим гравцем «Буковини» у серпні. На жаль, не зможе допомогти нашій команді у Кам’янці-Подільському Андрій Бусько. У поєдинку з «Нивою» захисник отримав червону картку, тому наступний ігровий тур Андрій пропускатиме через дискваліфікацію.

Щодо нашого суперника, то у новому сезоні «Епіцентр» стартував з поразки у кубковому матчі зі «Скалою 1911», а ось у Першій лізі підопічні Сергія Нагорняка ще не поступалися своїм суперникам. У дебютному поєдинку чемпіонату кам’янчани у Тернополі мінімально здолали «Ниву» завдяки єдиному голу капітана Андрія Беженара, а у наступному домашньому матчі розгромили з рахунком 5:2 ФК «Хуст». Минулого вікенду «Епіцентр» в гостях протистояв «Металісту». Харків’яни володіли ініціативою та створили більше нагод для взяття воріт, але вболівальники обох команд так і не дочекалися забитих м’ячів у матчі, який завершився нульовою нічиєю. «Епіцентр», як і «Буковина», має у своєму активі сім очок, але «біло-сині» зіграли на одну гру менше, адже пропускали другий тур. Найкращий бомбардир у складі кам’янчан на старті сезону – нападник Данило Кравчук, який відзначився хет-триком у ворота «Хуста». Також 23-річний футболіст з трьома голами у своєму доробку наразі очолює гонку бомбардирів Першої ліги. 

Якщо пригадати історію протистоянь двох команд, то «Буковина» та «Епіцентр» провели між собою сім офіційних матчів, в яких «жовто-чорні» ще не перемагали представників з Кам’янця-Подільського. У п’яти поєдинках сильнішим був «Епіцентр», а ще дві зустрічі завершувалися внічию.