Перейти до основного вмісту

Команди «Буковини» U-19 та U-17 завершили підготовку до сезону 2024/25

Команди «Буковини» U-19 та U-17 завершили підготовку до сезону 2024/25

Сьогодні, 28 серпня, практично завершили свою підготовку до офіційних матчів сезону 2024/25 команди «Буковини» U-19 та U-17. Підопічні Дмитра Єфімова (умовно другий склад) та Юрія Крафта відповідно провели між собою контрольний поєдинок. Він складався з двох таймів по 30 хвилин, пройшов на високих швидкостях у захоплюючій боротьбі та завершився мінімальною перемогою (1:0) 17-річних «жовто-чорних». Переможний для команди U-17 гол до свого активу записав Олександр Маковiйчук.

Дмитро Єфімов (головний тренер «Буковини» U-19): «Добігає кінця четвертий тиждень нашої підготовки до сезону. Великий акцент у ній було зроблено на селекційну роботу, яка, щоправда, ще не завершена. Роботою на зборах хлопців я задоволений, а перед стартом чемпіонату Чернівецької області 1 вересня та трохи згодом, 11 вересня, - ДЮФЛУ, ми провели три контрольні матчі. Спочатку з рахунком 5:3 обіграли добротну команду «Університет». Потім впевненіше - 5:1 - здобули перемогу над «Драгош-Воде» і безпосередньо перед першим офіційним матчем своїм найближчим резервом поступилися нашим молодшим партнерам з U-17».

Юрій Крафт (головний тренер «Буковини» U-17): «Перед стартом турніру ДЮФЛУ у своїй віковій категорії ми дуже хотіли перевірити свої сили у протистоянні з нашою молодіжною командою U-19. Я задоволений своїми хлопцями. Маю на увазі навіть не сьогоднішній переможний результат, а взагалі – їхнє ставлення до футболу, постійне прагнення розвиватися. Дуже сподіваюся, що вже в зимову перерву наші найкращі гравці поповнять команду U-19».