Перейти до основного вмісту

«Нива Маркет» та ФК «Буковина» продовжили співпрацю!

«Нива Маркет» та ФК «Буковина» продовжили співпрацю!

Раді повідомити, що мережа продуктових магазинів «Нива» і надалі залишається у футбольній родині «Буковини»! Сторони оголосили про продовження взаємовигідного партнерства у сезоні 2024/25.

Наш генеральний партнер - мережа продуктових магазинів «Нива» - забезпечує своїх відвідувачів великим асортиментом продуктів харчування, напоями, побутовими товарами та є однією з найбільш улюблених продовольчих мереж чернівчан. Зручні локації, широкий асортимент пропонованих товарів, доступні ціни – ось головні чинники, які вплинули на динамічний розвиток магазинів та їхню щиру симпатію і популярність серед населення.

«Компанія «Нива Маркет» - це мережа продуктових магазинів у Чернівцях та області, яка веде свою діяльність вже понад 20 років. «Буковина» - моя улюблена команда з дитинства, матчі якої я почав відвідувати ще з дошкільного віку. Тому мені дуже приємно бути частиною «жовто-чорної» футбольної родини. Радий допомогти команді і дуже задоволений тим, що ми також можемо зробити свій внесок у розвиток нашого рідного футбольного клубу. Керівництво вже озвучило амбітні цілі про вихід «Буковини» до Прем’єр-ліги, а з часом – навіть в єврокубки. Переконаний, що спільними зусиллями нам вдасться це зробити. Ми завжди раді допомагати нашому улюбленому клубу», - зазначив власник мережі магазинів «Нива» Володимир Віщук. 

«Нива» - магазин, що завжди поруч! 

Крокуємо разом до нових вершин!