Перейти до основного вмісту

«Нива» Т – «Буковина»: ДЕНЬ МАТЧУ

«Нива» Т – «Буковина»: ДЕНЬ МАТЧУ

Сьогодні чернівецька «Буковина» офіційно стартує в новому сезоні 2024/25! «Жовто-чорні» у матчі першого попереднього етапу Кубка України у Тернополі зустрінуться з місцевою «Нивою». Поєдинок відбудеться на «Тернопільському міському стадіоні ім. Р. Шухевича» та розпочнеться о 17:00. Нагадаємо, що доля проходу до наступного етапу змагань вирішиться за підсумками однієї гри. 

Матч «Нива» - «Буковина» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з 37-річним головним арбітром з Хмельницька Віталієм Маляром. На лінії йому допомагатимуть Дмитро Башкіров (Донецька обл.) та Марина Матковська (Хмельницький). Спостерігач арбітражу: Юрій Козачук з Вінниці. 

«Буковина» вийде на поле тернопільського стадіону у кубковому протистоянні в номінально домашньому жовтому комплекті форми (наш воротар зіграє у синьому), а господарі одягнуть екіпірування зеленого кольору (голкіпер «Ниви» зіграє у чорному). 

На момент стартового свистка арбітра у Тернополі прогнозується комфортна для футболу температура повітря близько 20°С, хмарно, також очікуються невеликі опади. 

Пряма трансляція матчу першого попереднього етапу Кубка України «Нива» Т – «Буковина» буде доступна на офіційному YouTube-каналі тернопільського клубу.