Перейти до основного вмісту

Олександр Коваль: «Кожен наступний матч буде такий же напружений, як сьогоднішній»

Олександр Коваль: «Кожен наступний матч буде такий же напружений, як сьогоднішній»

Асистент головного тренера «Буковини» Олександр Коваль прокоментував мінімальну домашню перемогу «жовто-чорних» над тернопiльською «Нивою» у матчі 4-го туру Першої ліги. 

- Олександре Миколайовичу, яким буде ваш експрес-коментар переможного для «Буковини» матчу? 

- Ми проаналізували наш кубковий матч із «Нивою». Зробили відповідні висновки, сподівалися, що попереду Голуб та Гірний підсилять нашу гру. Повною мірою цього не сталося, але ми зробили кілька замін, які пішли на користь. На жаль, вилучення нашого гравця змінило плани. Довелося грати на результат. Було важко, але в підсумку ми здобули перемогу.

- Стартовий відрізок сезону видався для нашої команди досить насиченим та складним. У серпні «Буковина» провела аж 7 матчів. Як би ви загалом оцінили виступ команди на цьому відрізку сезону?

- Ми були готові до такого щільного графіку матчів. Проводили ротацію складу i вважаю, що ми витримали цей графік. Однак усі ігри, й сьогоднішня у тому числі, були напруженими. Наступні матчi будуть такими ж. Якщо давати оцінку нашим виступам у серпні, то за п'ятибальною системою поставив би командi четвірку.

– «Буковина» та «Нива» відійшли сьогодні від своїх звичних тактичних схем. Тренери намагалися підлаштуватися один під одного чи здивувати суперника?

- Ми дивилися попередні ігри «Ниви», коли вона грала у 5 захисників, і налаштовували команду протидіяти цій схемі суперника. Тернополяни можуть перебудовуватись по ходу матчу, але кожен наш гравець був готовий до цього і знав, що робити, якщо ситуація на полі зміниться. Всім нашим хлопцям дякую за самовіддачу!