Перейти до основного вмісту

«Поділля» - «Буковина». Анонс матчу 3 туру Першої ліги

«Поділля» - «Буковина». Анонс матчу 3 туру Першої ліги

Після кубкового протистояння у Миколаєві чернівецька «Буковина» проведе свій черговий поєдинок вже у рамках чемпіонату Першої ліги. У неділю, 25 серпня, «жовто-чорні» на виїзді у Хмельницькому зустрінуться з місцевим «Поділлям». Гра розпочнеться о 15:30. Головним арбітром зустрічі призначений 28-річний Максим Скрипник з Київської області. 

Пряму трансляцію матчу «Поділля» - «Буковина» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.

Серпень для «Буковини» видається досить складним та насиченим. «Жовто-чорні» від початку сезону провели уже п’ять матчів: два поєдинки у рамках Першої ліги та три кубкові гри. І якщо у чемпіонаті підопічні Валерія Кривенцова після двох стартових турів набрали лише один заліковий пункт, то ось у Кубку України «Буковина» успішно подолала вже три раунди. Минулої середи чернівчани у виїзному матчі третього попереднього етапу турніру здолали непоступливий ФК «Миколаїв» з рахунком 2:1. Пропустивши прикрий гол на 58-й хвилині, «жовто-чорним» вдалося здійснити камбек та вирвати вольову перемогу на останніх секундах гри завдяки точному удару Богдана Бойчука. Таким чином, «Буковина» вчетверте у своїй історії зіграє в 1/8 фіналу Кубка України. Що цікаво, востаннє на цій стадії турніру «жовто-чорні» виступали ще у сезоні 2011/12. 

У матчі з «Поділлям» тренерський штаб «Буковини» зможе розраховувати на Данила Каневцева та Дмитра Шинкаренка, які пропускали попередній кубковий матч через дискваліфікацію. А ось головний тренер «жовто-чорних» Валерій Кривенцов спостерігатиме за перипетіями поєдинку у Хмельницьку з трибун, адже у матчі проти «Агробізнеса» наставник буковинців отримав червону картку за суперечки з арбітром. Валерія Сергійовича дискваліфіковано на один матч. 

Щодо нашого суперника, то у новому сезоні «Поділля» стартувало з важкої перемоги у кубковому протистоянні проти «Ревери 1908», причому хмельничани здолали одного з дебютантів Другої ліги лише у серії післяматчевих пенальті. Але вже за підсумками наступного етапу Кубка України команда Віталія Костишина вилетіла з турніру, мінімально поступившись ФК «ЮКСА». У чемпіонаті Першої ліги «Поділля» наразі крокує без поразок. У стартовому турі «біло-сині» у Хмельницьку мінімально обіграли «Хуст» 1:0, після чого в гостях розійшлися миром з «Металістом», зігравши внічию 1:1.