Перейти до основного вмісту

«Поділля» - «Буковина»: останні новини перед грою

«Поділля» - «Буковина»: останні новини перед грою

Сьогодні чернівецька «Буковина» у матчі 3-го туру Першої ліги зустрінеться на виїзді з футбольним клубом «Поділля». Гра відбудеться у місті Хмельницький на стадіоні «Поділля» та розпочнеться о 15:30. 

Поєдинок обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 28-річний головний арбітр Максим Скрипник з Київської області. На лінії йому допомагатимуть Ярослав Пилипенко з Кропивницького та Заур Курбанов з Херсону. 4-а арбітриня – Марина Матковська (Хмельницький), спостерігачка арбітражу – Оксана Єрмакова (Полтава). Максим Скрипник розпочав обслуговувати поєдинки в ролі головного арбітра у сезоні 2023/24, а у матчах Першої ліги дебютував лише у поточній кампанії (провів одну гру). 

Вранці на стадіоні у Хмельницькому відбулась традиційна регламентна нарада, в ході якої також було затверджено, у формах яких кольорів сьогодні команди вийдуть на поле. «Буковина» у цьому матчі зіграє у жовтому комплекті ігрової форми (голкіпер – у салатовому), а господарі – у білому комплекті екіпірування (воротар – в помаранчевому). 

У Хмельницькому на момент стартового свистка арбітра очікується досить спекотна погода, синоптики прогнозують температуру повітря близько 30°С, небо буде ясним, без опадів. 

Пряму трансляцію матчу «Поділля» - «Буковина» можна буде переглянути на загальнонаціональному телеканалі DiviSport та Youtube-каналі DiviSport.