Перейти до основного вмісту

«Прикарпаття» - «Буковина»: день кубкового матчу

«Прикарпаття» - «Буковина»: день кубкового матчу

Сьогодні «Буковина» на стадіоні «Рух» в Івано-Франківську зіграє другий поспіль виїзний поєдинок з «Прикарпаттям». Минулого тижня чернівчани протистояли «зелено-жовтим» у стартовому матчі нового сезону Першої ліги, а зараз зустрінуться з івано-франківським клубом у рамках другого попереднього етапу Кубка України. Західноукраїнське кубкове дербі розпочнеться о 14:00. Нагадаємо, що доля проходу до наступного раунду турніру вирішиться за підсумками однієї гри. 

Матч «Прикарпаття» - «Буковина» обслуговуватиме суддівська бригада, яку очолить 29-річний головний арбітр із Запоріжжя Микита Богатир. На лінії йому допомагатимуть Микола Близнюк з Харкова та Олександра Вдовіна зі Львова. Четвертий арбітр – Ігор Дебенко (Івано-Франківськ), спостерігач арбітражу – Андрій Валенко (Львів). Микита Богатир розпочав обслуговувати матчі Першої ліги у серпні 2023 року, а раніше арбітр працював на іграх Другої ліги (з 2019 року). У минулому сезоні Богатир відсудив домашній поєдинок «жовто-чорних» у весняній частині чемпіонату з «Гірником-Спорт», який завершився внічию 1:1. 

Вранці в день гри на стадіоні в Івано-Франківську відбулась нарада з організаційних питань, в ході якої було також затверджено, у формах яких кольорів проведуть матч обидві команди. Як і у попередній зустрічі, «Буковина» у цьому поєдинку зіграє у гостьовому чорному комплекті форми (голкіпер – в синьому), а «Прикарпаття» – у жовтому екіпіруванні (воротар – у червоному).

На момент стартового свистка арбітра в Івано-Франківську очікується температура повітря близько 25°С, небо буде ясним, опадів синоптики не прогнозують. 

Пряму трансляцію поєдинку Кубка України «Прикарпаття» - «Буковина» дивіться на Youtube-каналі івано-франківського клубу.