Перейти до основного вмісту

«Прикарпаття» - «Буковина»: останні новини перед грою

«Прикарпаття» - «Буковина»: останні новини перед грою

Сьогодні чернівецька «Буковина» проведе свій перший поєдинок у новому сезоні 2024/25 у Першій лізі. Підопічні Валерія Кривенцова на виїзді в Івано-Франківську зіграють з місцевим «Прикарпаттям». Матч відбудеться на стадіоні «Рух» та розпочнеться о 13:00. 


Матч «Прикарпаття» - «Буковина» обслуговуватиме суддівська бригада на чолі з 31-річним головним арбітром з Рівного Максимом Фірсовим. На лінії йому допомагатимуть Олександра Вдовіна (Львів) та Ірина Голіяк (Миколаївська обл.). Резервний арбітр: Мирослав Липко (Івано-Франківськ). Спостерігач арбітражу: Валерій Лисакевич з Харкова. Максим Фірсов двічі працював на матчах «Буковини». У сезоні 2021/22 він відсудив домашній поєдинок «жовто-чорних» з ФК «Любомир» (4:1) у Другій лізі, а також працював у минулій кампанії на матчі 15-го туру Першої ліги «Металіст» - «Буковина» (2:3). 
 

Вранці на стадіоні в Івано-Франківську відбулась традиційна регламентна нарада з організаційних питань, в ході якої було затверджено, у формах яких кольорів проведуть команди матч. «Буковина» у цьому поєдинку зіграє у гостьовому чорному комплекті форми (голкіпер – в синьому), а господарі поля – у жовтому екіпіруванні (воротар – у червоному).


На момент стартового свистка арбітра в Івано-Франківську очікується температура повітря близько 26°С, небо буде ясним, без опадів.
Пряму трансляцію поєдинку «Прикарпаття» - «Буковина» дивіться на телеканалі DiviSport, який доступний на платформах Megogo та Sweet.TV, а також безкоштовно на сайті та Youtube-каналі DiviSport.