Перейти до основного вмісту

Валерій Кривенцов: «Буковина» була сильнішою за свого суперника»

Валерій Кривенцов: «Буковина» була сильнішою за свого суперника»

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов прокоментував виїзну перемогу «жовто-чорних» над «Прикарпаттям» у рамках другого попереднього етапу Кубка України. 

- Валерію Сергійовичу, які ваші враження від кубкового поєдинку з «Прикарпаттям», в якому «Буковина» здобула мінімальну перемогу?

- Насамперед хочу привітати всіх нас з виходом у наступний етап Кубка України. Якщо говорити про гру, то у сьогоднішньому матчі «Буковина» була сильнішою за свого суперника, тому ми заслужено крокуємо у третій попередній етап кубкового турніру. По ходу зустрічі нам вдалося створити багато моментів, ця гострота призвела до забитого голу, який став вирішальним у матчі. Також ми не дозволили «Прикарпаттю» створити якусь серйозну загрозу біля наших воріт. Але хочу відзначити нашого сьогоднішнього суперника. «Прикарпаття» - бойова команда, якій дуже складно протистояти в Івано-Франківську. Будь-якій команді, яка надалі гратиме з «Прикарпаттям», буде дуже непросто. 

- Як прокоментуєте таку значну ротацію складу у порівнянні з минулим матчем, який відбувся декілька днів тому? 

- Так, стартовий склад як «Буковини», так і «Прикарпаття», зазнав змін, була проведена ротація. На поле вийшли футболісти, які отримували не так багато ігрової практики. Сьогодні вони себе дуже добре проявили. Я задоволений і результатом, і малюнком гри. Рухаємося далі. 

- Які завдання стоять перед «Буковиною» у кубковому турнірі? 

- Ми прагнемо ставати сильнішими та впевненішими і з кожним матчем покращувати свою гру.