Перейти до основного вмісту

Валерій Кривенцов: «Необхідно здобувати очки у наступних матчах»

Валерій Кривенцов: «Необхідно здобувати очки у наступних матчах»

Головний тренер «Буковини» Валерій Кривенцов прокоментував матч 5-го туру Першої ліги, в якому «жовто-чорні» на виїзді поступилися «Епіцентру». 

- Валерію Сергійовичу, «Буковина» у попередніх турах здобула дві поспіль перемоги, але у Кам’янці-Подільському команді не вдалося продовжити переможну серію. Які, на вашу думку, основні причини такого результату та як прокоментуєте сьогоднішній матч? 

- Ми їхали у Кам’янець-Подільський лише за перемогою, але, на жаль, не вдалося здобути три очки. Ми не змогли конвертувати створені моменти у забиті м’ячі. У мене є питання до футболістів групи атаки: чому так стається, що гравці не можуть обіграти суперника один в один, зіграти у стіночку?.. Але більше питань у мене з’явилося до людей, які обслуговували сьогоднішню гру… В епізоді, який передував першому взяттю воріт, повинен був бути кутовий на нашу користь, арбітр це бачив. Він був зобов’язаний призначити кутовий, але цього не сталося. І після цього моменту «Епіцентр» організував свою атаку, яка завершилася забитим м’ячем у наші ворота. І тут також була помилка арбітра, адже нападник «Епіцентра» штовхнув у спину Микиту Безуглого. Наш захисник втратив рівновагу, і це у підсумку призвело до пропущеного голу. Загалом у цьому матчі було дуже багато помилок. Так, ми поступилися «Епіцентру» по результату, але не по грі. Хочу привітати суперника з перемогою. На стадіоні була дуже хороша атмосфера, прийшло багато вболівальників підтримати свою команду. 

- Зараз у «Буковини» буде вимушена пауза у зв’язку із зняттям ФК «Хуст» з чемпіонату Першої ліги. Чи вже думали про те, як саме заповните цю паузу?

- Так, у нас будуть вихідні, а далі на команду очікує багато матчів, в яких нам необхідно здобувати очки.